POLETNI TABORI 2019
Kot že vrsto let, tudi to leto organiziramo tabore med poletnimi počitnicami za vse otroke in maldostnike, ki želijo del počitnic preživeti aktivno in v družbi konj.

TERMINI: 

1 TERMIN 28.6. – 5.7. Kraljevi dotik - o programu KLIKNI  - TERMIN JE ZASEDEN

2. TERMIN 7.7 – 12.7 Konjeniški tabor - o programu KLIKNI - TERMIN JE ZASEDEN

3. TERMIN 14.7 – 19.7 Rančarski tabor -  o programu KLIKNI - TERMIN JE ZASEDEN

4. TERMIN 21.7 – 26.7. Konjeniško - športni tabor - o programu KLIKNI

5. TERMIN 28.7. – 2.8. Rančarski tabor - o programu KLIKNI

6. TERMIN 4.8. – 9.8. Konjeniški tabor - o programu KLIKNI - PROGRAM JE ŽE ZASEDEN

7. TERMIN 11.8 – 16.8. Rančarski tabor - o programu KLIKNI

8. TERMIN 18.8. – 23.8Konjeniško - športni tabor  - o programu KLIKNI - še dve prosti mesti

9. TERMIN 25.8. – 30.8. Rančarski tabor - o programu KLIKNI


RAZLIKE MED TABORI:

Kraljevi dotik: primeren za mladostnike, stare 12 let ali več. Program je skupek podrobnega poznavanja konja, konjeve psihologije in navad, jahanja, equility-ja, Tellington TTouch® metode,… . Je precej intenziven tabor, v katerem mladostniki preko teoretičnih in praktičnih delavnic dobijo podroben vpogled v konjevo življenje.

 

Konjeniški tabor: primeren za vse otroke in mladostnike od 6 leta starosti dlje. V tem taboru je v ospredju jahanje in osvajanje znanja na tem področju. Namenjen je vsem, ki se želijo predvsem intenzivno preizkusiti v sedlu ali izboljšati svoje jahalno znanje. Otroci bodo dobili sicer delni vpogled tudi v nego in oskrbo konja, saj verjamemo, da je človek dober jahač šele ko pozna konja tudi iz tal (ne samo v sedlu).

 

Rančarski tabor: primeren za vse otroke in mladostnike od 6 leta starosti dlje. Preko tega tabora bodo otroci lahko razvili prav posebno vez s konjem, katera bo temeljila na prijateljstvu in razumevanju. Namen tabora je otrokom predstaviti, kaj sploh pomeni imeti konja, z vsemi prednostmi in slabostmi. Tako bodo za konja poskrbeli iz vseh vidikov, od urejanja hleva, do urejanja konja in njegove opreme, seveda pa bodo izkusili užitek jahanja in spoznavali načine komunikacije s konjem preko Equility-ja.

 

Konjeniško-športni program: primeren za vse otroke in mladostnike od 6 leta naprej, ki želijo počitnice preživeti aktivno v naravi. Vsak dan bo namenjen drugim športnim aktivnostim, od lokostrelstva, iger z žogo, vodnih aktivnostih in jahanja. En dan, pa se bodo otroci podali na spoznavanje živali in rastlinja preko potepa po gozdovih in travnikih.
Attached file
Tellington TTouch® september 2019
Seminarji in izkustvene delavnice
Koledar seminarjev - KLIKNI
Attached file