URA JAHANJA za odrasle
Ura uravnoteženega jahanja je lahko nekomu uresničitev njegovih sanj. Podarite mu turistično uro uravnoteženega jahanja in mu morda izpolnite sanje, skrito željo ter s tem naredite darilo nepozabno.
IMG 2714Podarite TURISTIČNO URO URAVNOTEŽENEGA JAHANJA 

Kaj zajema turistična ura uravnoteženega jahanje?

Turistična ura traja 50 min. Začnemo z predstavitvijo konja kot bitja: njegove potrebe, želje, navade, govorico, kako sliši, vidi…, spoznate njegovo obnašanje. Nato se pogovorimo o tehniki jahanja in pravilih, ki nam služijo kot skupni jezik s konjem. Učimo tehniko jahanja po svetovnih merilih, ki veljajo za osnovo ali tako imenovano ABC jahanja.
Po teoretičnem delu poizkusimo tehniko jahanja na učnem pripomočku konjičku Valentinčku, nato sledi spoznavanje s konjem in prvi kontakt z enim od naših mirnih in prijaznih konjičev. V tej uri konja mi uredimo in pripravimo na jahanje. Vi pa ga boste nato zajahali in se naučili ali pa zopet vadili osnovne korake. Ves čas vas bo spremljal učitelj jahanja, jahanje pa prilagodimo znanju jahača.

Cena tiristične ure jahanja je 25€/ na osebo

Turistično jahanje lahko izvajamo skozi vse leto, saj imamo odprto jahališče in manjše zaprto jahališče.

INFORMACIJE: GSM: 040 75 99 00 - Manca ali 040 803 218 - Matej , E-pošta: #EM#72606c606f646c66486e676a6561206c7f7c#EM# 


Št. izdelka:
Darilni bon - BOŽIČNO ali NOVOLETNO DARILO za otroke
Podarite letos svojemu otroku, načaku, vnuku namesto materialne dobrine ČAROBNO DOŽIVETJE.Poličite na 041 639 822 Darja ali pišite na: ranckaja@gmail.com ter naročite DARILNI BON.
RANČ KAJA IN


Št. izdelka: