• RANČ KAJA IN GROM

  Kako je pri nas ...

 • ROJSTNI DNEVI ZA OTROKE

  V naravi in z prijaznimi živalmi. V VSAKEM VREMENU in VSE LETO

 • POLETNI TABORI ZA OTROKE 2020

  Otroške počitnice - aktualni popusti !!!

 • DARILNI BON

  PODARITE DOŽIVETJE, materialne dobrine hitro pozabimo, doživetje ostane za vselej.

PROBLEM S KONJEM
Niste zagovornik tepeža in prisilnega vcepljanja vzgoje, poslušnosti, imate pa težavo s svojim 4 nožnim prijateljem? Sta prišla do točke, ko ne gre več? Ne najdeta skupnega jezika? ne veste več kaj in kako bi še pristopili k problemu?
                                                                        PROBLEM S KONJEM

DOLŽINA DELA Načeloma je dolžina dela s konjem 60 min, vendar pa dolžino prilagajamo težavam, ki jih vaš konj ima.
CENA : prvi obisk je 40€ + potni stroški, vsi ostali obiski in delo so 20 €/na uro+ potni stroški
Prvi obisk zajema: pogovor z lastnikom (Anamneza), prilagojen konjevim težavam pregled konja, včasih že prvi del terapije (odvisno od težav) in prikaz ter navodilo kaj in kako s konjem naprej

KDO BO DELAL Z VAŠIM KONJEM?

Darja Žnidaršič 52 let, Energetski Osteopat za konje (EPHOS),certificiran Tellington TTouch®učitelj in terapevt za konje z 26 leti aktivnega dela s konji in preučevanjem njihovega obnašanja.

Andrej Žnidaršič 59 let, z več kot 26 letnimi izkušnjami z dela s konji,učenjem uravnoteženega jahanja in teniranjem ter pripravo konja na tekme in sicer tv Sloveniji in tujini. Usposabljanje za učitelja jahanja je uspešno zaključil na Nemški jahalni Akademiji v Warendorfu (najboljša šola za učitelje jahanja na svetu). Andrej učil jahanje in pripravljal jahače in njihove konje za tekme v dresuri, preskakovanju in Country Cross

KAM LAHKO POKLIČETE ZA DODATNE INFORMACIJE ALI/IN REZERVACIJO?

Vašega klica bomo veseli na telefonski številki: 041 639 822 - Darja, rezervni številki pa sta še 03 427 0118 in 031 414 283 - Manca, Andrej pa nam pišete na: #EM#61736d6d44766f686427646e78#EM# . Z veseljem pa smo vam na voljo tudi za dodatne informacije.