PROBLEMI S KONJEM
Imate težave s svojim 4 nožnim prijateljem? Sta prišla do točke, ko ne gre več? Ne najdeta skupnega jezika? ne veste več kaj in kako bi še pristopili k problemu? In niste zagovornik tepeža in prisilne vzgoje in nadvlade.
PROBLEMI S KONJEM


DOLŽINA DELA Načeloma je dolžina dela s konjem 1 uro, vendar pa dolžino prilagajamo težavam, ki jih vaš konj ima.
CENA : prvi obisk je 40€ + potni stroški, vsi ostali obiski in delo so 20 €/na uro+ potni stroški
Prvi obisk zajema: pogovor z lastnikom (Anamneza), prilagojen konjevim težavam pregled konja, včasih že prvi del terapije (odvisno od težav) in prikaz ter navodilo kaj in kako s konjem naprej

KDO BO DELAL Z VAŠIM KONJEM?


Darja Žnidaršič 49 let, Energetski Osteopat za konje (EPHOS),certificiran Tellington TTouch®učitelj in terapevt za konje z 24 leti aktivnega dela s konji in preučevanjem njihovega obnašanja.
Andrej Žnidaršič 56 let, z 24 letnimi izkušnjami z dela s konji,učenjem jahanja in teniranjem ter pripravo konja na tekme in sicer tv Sloveniji in tujini. Usposabljanje za učitelja jahanja je uspešno zaključil na Nemški jahalni Akademiji v Warendorfu (najboljša šola za učitelje jahanja na svetu). Andrej učil jahanje in pripravljal jahače in njihove konje za tekme v dresuri, preskakovanju in Country Cross

KAM LAHKO POKLIČETE ZA DODATNE INFORMACIJE ALI/IN REZERVACIJO?

Vašega klica bomo veseli na telefonski številki: 041 639 822 - Darja, rezervni številki pa sta še 03 427 0118 in 031 414 283 - Manca, Andrej pa nam pišete na: #EM#61736d6d44766f686427646e78#EM# . Z veseljem pa smo vam na voljo tudi za dodatne informacije.